Sumisura tapéták

A tavalyi S/ALON Budapest lakástrendkiállításon találkoztam személyesen a hasonló szakmai célkitűzésekkel rendelkező, minőség iránt elkötelezett Life&Wall tapétagyártó és tervező céggel. Ekkor fordult meg a fejemben, hogy szeretnék a Sumisura-fal mintájára egy tapétakollekciót, amely a dombornyomott, egyedi készítésű Sumisura-falak sajátos hangulatelemeiből áll, de a tapétafelület egyedi adottságait is kreatívan használja fel.

A kollekció piaci megjelenésével széles körben elérhetővé válik a Sumisura Interior & Design belső falakra kifejlesztett, trendformáló vizuális munkája, amelynek szaktudásigényes helyszíni előállítása eddig erősen korlátozta az egyre érkező megkeresések elfogadását.
Mostantól lehetőségünk lesz olcsóbban, és bárhol, akár külföldön is Sumisura-falat választani.

A tervezés során arra törekedtem, hogy a változatos megjelenésű egyedi falak legjellemzőbb alapdarabjai legyenek a kollekcióban.
Természetesen a trendeknek megfelelően kerültek összeállításra az enteriörök, amelyekbe a kollekció egyes darabjai kerültek. A tapéta tervezésében a Life&Wall profi csapata segített nekem abban, hogy azok nyomtatott kivitelben is olyanok legyenek, mint ahogy én elképzeltem. Néhány tapéta középpontjába nagyméretű figurális mintát helyeztem, ami a tapétával díszített helyiség meghatározó stíluseleme lehet.

Külön jó, hogy a Life&Wall tapéták plasztikus, néhol „falszerű” anyaga (amiről egy festmény vastagon fölvitt, hígítatatlan pasztelljei jutnak az ember eszébe) lehetővé teszi azt a felületi játékot, ami az egyedi Sumisura-falak meghatározó eleme.

Mivel a Sumisura Interior &Design stúdió célkitűzése a lakberendezési megoldások egyediségének megőrzése, a kollekcióban megtalálható összes design tapéta személyre szabható saját elképzelés alapján, a színek megváltoztatásával, egyes elemek hozzáadásával vagy eltávolításával!

További információ, képek és megrendelés:

www.sumisuraskin.com

2019

interior design