Sumisura interior&design

Az egyediségünk nem csak ruházatunkban, megjelenésünkben mutatható meg. A lakásunk, üzletünk bútorai, falai, a használt anyagok textúrája, színe együttesen kifejez belőlünk valamit. Mint tervező bíztatok mindenkit, hogy merje megfogalmazni mit is szeretne, és keressen egy szakembert, aki képes az őt körülvevő környezetében megjeleníteni azt. A Su Misura azt jelenti: egyedi, méretre szabott, mert vállalkozásomban is ezt az irányvonalat képviselem.

Rólam

Megjelenések

Szebellédy-Samu Judit / tervező

Szedellédy-Samu Judit sikeres divatipari karrierjével felhagyva kizárólag enteriőrök tervezésével foglalkozik. Kreatív munkájának fókuszában az egyedi és drámai hatású fal- és bútorfelületek alkotása áll. Bátran alkalmaz egymást részben fedő, több színréteget és domborműszerűen kiugró technikákat nemcsak falakon, de bútorokon is.

 

Az általa alapított SuMisura Interior Stúdió az azóta kézjegyévé vált, egyedileg tervezett és kivitelezett, dombornyomott, több színnel és fémeffektusokkal festett drámai hatású falakat, valamint felsőkategóriás design bútorokat készít.

interior design